De mogelijkheden van groene oplossingen voor uw gebouw en omgeving zijn erg divers en voor elk project uniek. Wij denken graag mee na over de beste oplossing voor uw project.

Project op maat

De mogelijkheden van groene oplossingen voor uw gebouw en omgeving zijn erg divers en voor elk project uniek. Wij denken graag mee na over de beste oplossing voor uw project.

speelplaats schaerbeek voorontwerp

Design & Built

Aangezien elk project uniek is, denken wij graag mee na over de beste oplossing voor uw project. Zowel het ontwerp als de materialen en eventuele stabiliteit nemen we voor elk project onder de loep.

Gezien de ruime ervaring met projectcoördinatie in grote industriële projecten, bieden wij ook de mogelijkheid om uw project op te volgen tijdens de uitvoering. Een strakke planning en transparante communicatie vinden we hierin erg belangrijk. Hieronder en op de pagina Inspiratie vindt u alvast enkele mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend info!

Van grijs naar groen...

Vindt u uw woon/werkomgeving ook nogal grijs en wil u eens graag de mogelijkheden opgelijst zien? Wij maken een grijs/groen-scan van uw terrein en stellen de mogelijkheden voor. Van het ontwerp tot de uitvoering kan u bij ons terecht.

speelplaats MFO

Vergroenen pleinen/speelplaatsen

Veel pleinen en speelplaatsen zijn volledig gebetonneerde en luidruchtige omgevingen. Behalve het ontharden zijn er vele mogelijkheden om pleinen en plaatsen een groene uitstraling te geven. De combinatie met stalen draden of constructies resulteert in een originele en uitdagende omgeving met snel resultaat.

 

 

groengevel kabelnet

Gevelgroen of zonnewering

Staal en groen kan ook gecombineerd worden in een eenvoudige toepassing voor een grote raampartij. Op die manier wordt de zonne-instraling getemperd wat oververhitting van ruimtes verhindert en een aangenamer binnenklimaat creëert.

fietsenstalling

Groene fietsenstalling

Steeds vaker kiezen werknemers voor de fiets om hun werk te bereiken. Toekomen in een groene fietsenstalling biedt onmiddellijk een meerwaarde aan het welbevinden uw werknemers. Ga als bedrijf voor een echt groene mobiliteit!

Van grijs naar groen...uitgewerkt van A tot Z !